sâmbătă, 30 martie 2013

Ce este prietenia?

Pai ca sa raspund la intrebarea ce este PRIETENIA o sa formulez astfel :  Prietenia inseamna mai mult decat sa vorbesti cu o persoana asa ca , colegi  , dar nu!  prietenia  inseamna sa ai  una ,daoua , trai sau mai multe persoane pe care sa te bazezi ,sa sti ca de fiecare data cand tu ai nevoie de ele sunt acolo pt tine.Nu sa te  lase cand ai mai mare nevoie de ele si sa fuga de tine cand  ai o problema pe care vrei sa o discuti cu cineva .Prieteni inseamna MULT  , ganditiva  daca nu ar exista prieteni , cu cine am vorbi noi cu cine ne-am simti ''ca la noi acasa,,? Si azi avem o dovada de prieteni de la 3 fete care,
                             cred si sper ca vor ramne mereu prietene in ciuda unor mici certuri.

Scoala

Cum vad eu SCOALA , multi copii o vad ca pe un loc plictisitor unde te duci doar ca sa iei note si alea mici . Nu ! eu  spre deosebire de ei , vad acel loc ca pe ceva constructiv , adica ne construieste o cale spre a FI CINEVA IN VIATA . Multi copii nu vad nimic care sa ii determine sa mearga la scoala , dar eu vad .Vad cum uni  oamnei stau la birau ,fac ce le place si primesc si bani , EU de ce nu as putea ajunge ca ei ? Si multe alte lucruri ma indruma sa fac asta , adica scoala. De mica am vrut sa ajung undeva departe sa ajung o pictorita MARE si asta voi face , acum sunt in clasa a-VII-a si am note pot sa zic aproape foarte bune deci asta ma incurajeaza si imi da speranta ca voi avea macar o sansa sa intru la liceul de arte din timisoara. Deci copiii din toata lumea nu mai spuneti ca scoala e ceva '' NASPA ,, ci vedeti doar partea buna , invatati lucruri noi mereu si distractive. Sper ca macar cativa copi sa fie de acord cu mine !

miercuri, 27 martie 2013

Eu si parerea mea

Daca privesti poza de mai jos vezi doar niste nori. Dar daca vrei poti sa vezi  cu totul si cu totul alceva .uitate cu mare atentie si o sa iti dai seama cata imaginatie ai .Eu din punctul meu de vedere vad niste inimiori dragute.:D voi ce vedeti in poza?

marți, 26 martie 2013

Eu si una din multele intrebari ale mele !

Eu  atunci cand sunt singura ma gandesc la tot felul de lucuri cum ar fi acela daca toate si totul ar fi doar ''roz,, adica in genul de perfect totul e bine nici o suparare nimic. Poate viata ar fi mai buna dar cu mult mai pictisitoare , fara peroane inganfate fara fitosi si fara nesimtiti , cad le spui asa, suna bine dar nu cred ca  ar fi chair asa in viata reala . Dati-va seama cum ar fi daca  oamnei ar proteja mediul si planeta , cu siguranta am trai mai mult , dar  ce am face noi atatia oamnei pe planeta cred ca la un moment dat  '' am pica jos de pe ea '' ca un pahar cu apa care daca pui pre multa da pe dinafara, nu zic ca nu ar fi dragut ca oamnei sa se poarte mai frumos dar in tot dea una exista un dar . Puneti-va si voi putin intrebarea , daca toti oamnei  ar respecta legile  cum ar fi lumea?